Kalite Politikamız

BEREKETLİ TOPRAKLARIMIZDAN GELENEKSEL SOFRA KÜLTÜRÜMÜZLE USTALIKLA, SAĞLIKLA LEZZET AŞKIYLA YARATTIK ÖZSÜT’Ü...

Yarınları düşünen köklü bir kuruluş olarak, yenilikçi anlayışımız ile taze ve doğal ürünlerle hazırladığımız lezzetlerimizi her zaman kalitemizden ödün vermeden aynı standartlarda müşterilerimize sunmak amacıyla çalışıyoruz.

Yenilikçi ve üretken anlayışımızla Ar-ge’mizde geliştirdiğimiz ürünlerimizle müşterilerimize yepyeni lezzetlerin kapısını açıyoruz. Her zaman en tazesini sunma felsefemizle, müşterilerimize karşı üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz

GIDA GÜVENLİĞİ, KALİTE, ÇEVRE, ISG ve HELAL POLİTİKASI

Tatlı, dondurma, pasta, çikolata ve unlu mamuller üretimi yapmakta olan Özsüt’te ilkemiz;

Tüm yasal ve diğer şartlara uyarak, ISO 9001, ISO 22000 ve ISO 14001 ve Helal Gıda sistemlerini uygulamak,

Sistemlerin etkinliğinin sürekli iyileştirilmesini sağlayarak ve var olan kaynaklarımızı uyguladığımız sistemler ile en uygun şekilde kullanarak, güvenli ve kaliteli gıda üretimi yapmak, çevre kirliliğinin önlenmesi, İş Sağlığı ve Güvenliğinin (İSG) Korunması, olası kazaların önlenmesi ve sürekli gelişme konusunda performansımızı sürekli ileriye götürmek,

Helal Gıda konusunda standardın şartlarını ve hammadde, tedarik ve proses sürecinde Helal üretim ve girdi kontrol gereklerini yerine getirmek,

Kalite, gıda güvenliği, çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) hedefleri belirleyerek sistemin sürekli takibini ve gözden geçirmesini yapmak,

Üretimin her aşamasında sürekli gelişimi sağlayacak bir anlayışla kaliteli ve güvenli gıdaların üretimini devam ettirmek,

Hammadde tedarikinden ürünün müşterilerimize teslime kadar etkili iç ve dış iletişim ile uygulamalarımızın ilerlemesini sağlamak ve Helal Gıda üretimine uygun tedarik süreci yönetmek,

Müşteri odaklı çalışarak sürekli müşteri memnuniyetini sağlamak,

Tüm çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve müşterilerimizde gıda güvenliği, kalite, çevre ve İSG bilincinin gelişmesini sağlamak, eğitimlerle desteklemek,

Doğal kaynakları ve her türlü enerji kaynağını en verimli ve ekonomik şekilde kullanmak, katı, sıvı ve gaz tüm atıkları kontrol altına almaktır.