Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte dondurma sezonu da açıldı! Dondurma menüsünde her zaman olduğu gibi her zevke hitap eden tatlara yer veren Özsüt, farklı ve leziz dondurma çeşitleriyle yaza tatlı bir serinlik katmaya hazır. Dondurmalarında en taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemeler kullanan marka, misafirlerine bu yaz da gerçek dondurma keyfi yaşatacak.
Özsüt Lezzetleri
Hiç durmadan aynı lezzeti yakalamak ustalık gerektirir...
Hikayemiz
İlk Özsüt mağazası, 1938 yılında, İzmir Kemeraltı’nda açıldı. İlk olarak yalnızca yoğurt ve kaymak satılırken buna geleneksel saray tarifleri ile yapılan sütlü tatlılar eklendi.
Serüvenine geleneksel tatlılar üreterek devam eden Özsüt Muhallebicisi, özellikle 70-80’li yıllarda ününü giderek artırdı ve İzmir’in sembol tatlıcılarından biri hâline geldi.
Sefer Urlulu ya da herkesin bildiği ismi ile Sefer Usta, 1938 yılında kurduğu Özsüt’ün hikâyesinde güçlü bir rol oynadı. Özsüt’ün yolculuğu böyle başladı.
Özsüt, mağazalarında misafirlerinin rahatça vakit geçirebildiği, farklı tatları deneyebildiği, zengin menüsü ile çeşitlilik sunan ve günün her saatine hitap eden kafe konsepti ile yoluna devam ediyor. Türkiye’deki mağaza sayısını her geçen yıl istikrarlı bir şekilde artıran Özsüt’ün yurt dışında 5 mağazası bulunuyor. Kuzey Amerika, Avrupa ve Orta Doğu’daki ülkelerde gerçekleştirilecek yatırımlar için ise fizibilite çalışmalarına devam ediyor.
Marketing Türkiye tarafından düzenlenen ve yıl içinde itibarını en çok artıran markaları ödüllendiren ilk ve tek etkinlik #TheONEAwards2018'de halk oylamasıyla finale kalan 3 marka arasından 1. seçildik! Özsüt’ü yılın en itibarlı markası seçtiğiniz için t
Özsüt Konseptleri
1938 yılında başlayan Özsüt’ün lezzet dolu dünyası, birbirinden özel konseptleri ile misafirlerimize her gün yeni deneyimler yaşatmaya devam ediyoruz.