Üretim | Özsüt

Üretim

İzmir Kemalpaşa’da 10 bin metrekarelik fabrika alanına ve 1500 metrekarelik soğuk hava deposuna sahip Özsüt’ün günlük üretim kapasitesi:
  • 60 bin porsiyon pasta
  • 150 bin porsiyon sütlü tatlı
  • 20 bin porsiyon şuruplu tatlı
  • 10 ton dondurma
  • 7 ton unlu mamul

Lezzet Sırları

  • Özsüt’ün yaz ve kış mevsiminde olmak üzere yılda iki kez değişen menüsünde; pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından günün her saatine hitap eden lezzetler sunuluyor.
  • Menüdeki hiçbir lezzet, koruyucu katkı maddesi içermiyor.
  • Özsüt’te yalnızca günlük ve en taze çiftlik sütü kullanılıyor. Çiftlikteki hayvanların konforu ve sağlığı, bizzat Özsüt tarafından kontrol ediliyor ve tüm şartların AB standartlarına uygunluğu denetleniyor.
  • Mevsiminde ve doğal ürünler ise menüye ayrı bir lezzet katıyor. Akdeniz’in güneşinde büyüyen limonlar, Tire’nin karadutu, Emiralem çilekleri bunlardan yalnızca birkaçı.
  • Özsüt, Türkiye çapında tek merkezden günlük pasta ve tatlı dağıtımı yapan tek firma. Ayda 350 bin kilometre yol yapılarak ürünler 46 ildeki 180’in üzerindeki şubeye ulaştırılıyor.
  • Dünyaca ünlü okullarda eğitim alan Özsüt şefleri, yepyeni lezzet fikirlerini hayata geçirmeleri konusunda sürekli destekleniyor.
  • Mağazalarında misafirlerinin rahatça vakit geçirebildiği, farklı tatları deneyebildiği, zengin menüsü ile çeşitlilik sunan Özsüt, Türkiye’nin ortaya çıkardığı köklü bir marka olarak, kafe konsepti ile yoluna devam ediyor.